Přijďte na Lázeňský Veletrh 2024 v Lysé nad Labem

Firma Eroute, známá svou širokou nabídkou elektrických invalidních vozíků a skútrů, potvrzuje svou účast na Lázeňském veletrhu, který se koná od 20. do 23. června 2024 na výstavišti v Lysé nad Labem. Tato akce slibuje představit nejnovější trendy a inovace v oblasti lázeňství, wellness a rehabilitace.

Veletrh, jenž každoročně přitahuje široké spektrum vystavovatelů a návštěvníků, nabídne i letos mnoho příležitostí pro osobní setkání s odborníky, prezentaci produktů a výměnu zkušeností. Vystavovatelé představí špičkové rehabilitační přístroje, doplňky stravy i produkty, které jsou inspirované nejnovějšími vědeckými poznatky a přírodními prvkami​.

Pro Eroute je účast na tomto veletrhu klíčovou příležitostí k prezentaci jejich inovativních řešení zaměřených na zlepšení mobility a kvality života jejich klientů.

Návštěvníci veletrhu mohou očekávat bohatý program plný odborných přednášek, prezentací novinek a příležitostí pro osobní konzultace. Otevírací doba veletrhu je od čtvrtka do neděle, přičemž vstupné pro dospělé je stanoveno na 150 Kč, se zvýhodněnou cenou pro děti, studenty, seniory nad 65 let a ZTP na 120 Kč​.

Více informací o veletrhu a plánovaných akcích naleznete na oficiálních stránkách veletrhu Lázeňský Veletrh Lysá nad Labem. Těšíme se na vaši návštěvu a příležitost osobně vás seznámit s produkty a službami, které Eroute nabízí.