Eroute se zúčastní akce Open Skies for Handicapped 2024

zdroj: https://osh-hk.cz/

S radostí oznamujeme, že značka Eroute, přední poskytovatel elektrických invalidních vozíků a skútrů pro seniory, se bude účastnit dlouho očekávané charitativní akce Open Skies for Handicapped 2024. Tato pozoruhodná akce se uskuteční v sobotu 22. června od 9 hodin na letišti v Hradci Králové.

Den plný zábavy

Akce Open Skies for Handicapped, která se koná již patnáctým rokem, si klade za cíl poskytnout lidem se zdravotním znevýhodněním nezapomenutelný zážitek z vyhlídkového letu. Pořádána leteckou službou Hradec Králové, tato akce očekává přes 2000 návštěvníků a nabídne vyhlídkové lety více než 600 osobám se zdravotním znevýhodněním. Akce má dosah nejen v Královéhradeckém kraji, ale návštěvníci přijíždějí ze všech koutů republiky.

Podpora přístupnosti a radosti

Eroute je hrdá, že může podpořit tuto iniciativu, která dokonale souzní s naším posláním zlepšovat mobilitu a nezávislost osob se zdravotním znevýhodněním. Na akci budeme prezentovat naši nabídku elektrických invalidních vozíků a skútrů, poskytovat demonstrace a nabízet speciální akční nabídky pro návštěvníky. Náš tým bude na místě, aby zodpověděl veškeré dotazy a pomohl návštěvníkům vyzkoušet pohodlí a výhody našich produktů.

Hlavní body akce

Kromě vyhlídkových letů akce nabídne širokou škálu zábavy a aktivit, včetně:

  • Vystoupení Divadla beze slov a malých hasičů Sovicky.
  • Strhující show motokaskadéra Pavla Vika.
  • Statické ukázky letounů a vrtulníků.
  • Ukázky činnosti Záchranné brigády kynologů Královéhradeckého kraje, letištních ornitologů, Armády České republiky a Policie ČR.

Oficiální zahájení akce proběhne v 9 hodin a celodenní program bude doprovázet hudební skupina The Golden Sixties a zpěvák Julián Záhorovský. Vstup a parkování na akci jsou zdarma.

Přijďte za námi

Zveme všechny, aby se k nám připojili na akci Open Skies for Handicapped 2024. Je to skvělá příležitost seznámit se s našimi nejnovějšími inovacemi, užít si den plný zábavy a podpořit skvělou věc.

Eroute je odhodlána zlepšovat životy lidí s pohybovými obtížemi a těšíme se na setkání s vámi!