Eroute na Konferenci ortopedické protetiky

Dne 19. května 2024 se naše značka Eroute hrdě zúčastnila konference o ortopedické protetice, která se konala v Praze. Na této prestižní akci se sešli přední odborníci, aby diskutovali o nejnovějších pokrocích a trendech v oblasti ortopedické protetiky. Bylo nám ctí být součástí tohoto významného setkání, kde jsme během nedělního workshopu představili naše špičkové inovace v oblasti elektrických invalidních vozíků a chodítek.

Představení revolučních inovací

Společnost Eroute na workshopu představila řadu nových elektrických invalidních vozíků a chodítek navržených tak, aby zlepšovaly mobilitu a kvalitu života našich uživatelů. Naše nejnovější modely jsou vybaveny pokročilými pohonnými systémy, které nabízejí delší životnost baterií a lepší výkon. Kromě toho jsme představili chodítka vybavená inovativními bezpečnostními prvky, jako jsou automatické brzdy, které se aktivují, aby zabránily pádu.

Spolupráce s odborníky z oboru

Konference nám poskytla vynikající příležitost navázat kontakt se špičkovými odborníky v oblasti ortopedické protetiky. Měli jsme možnost diskutovat o aktuálních výzvách, kterým čelí osoby s pohybovým omezením, a prozkoumat možná řešení. Zpětná vazba a poznatky, které jsme získali, byly neocenitelné a pomohou nám nadále zdokonalovat a vylepšovat naše výrobky, aby lépe vyhovovaly potřebám našich zákazníků.

Děkujeme všem, kteří nás na konferenci podpořili, a těšíme se na další příležitosti, kdy budeme moci předvést, jak společnost Eroute nastavuje nové standardy v oblasti elektrických invalidních vozíků a chodítek. Navštivte náš e-shop, kde se dozvíte více o našich produktech a připravovaných inovacích.

Děkujeme, že jste součástí naší cesty k lepší mobilitě a vyšší kvalitě života.