Eroute a Cena Křesadlo za rok 2023


Rádi bychom se s vámi podělili o vzrušující zprávu! Jsme hrdí na to, že jsme se stali partnery Ceny Křesadlo za rok 2023, významné ocenění pro dobrovolníky v bývalém Východočeském kraji. Tato cena je věnována těm, kteří nezištně přispívají svým časem a úsilím k podpoře seniorů, hendikepovaných a celé komunity.

Co je Cena Křesadlo?

Cena Křesadlo je ocenění za dobrovolnickou činnost v oblasti bývalého Východočeského kraje. Je určena občanům, kteří se věnují dobrovolnické práci v rámci neziskových organizací nebo nezávisle v komunitě, a to bez ohledu na to, zda pomáhají seniorům, lidem s handicapem nebo jsou aktivní v jiných oblastech, jako jsou rybáři nebo hasiči.

Kdo může navrhovat kandidáty?

Nominace může předložit jak právnická osoba, často nezisková organizace, tak i občan. Zpravidla jsou to nemocnice, poskytovatelé sociálních služeb, charity, ochránci životního prostředí a složky integrovaného záchranného systému. Ocenění lze udělit pouze s souhlasem nominované osoby, která je připravena podělit se o svůj příběh a motivovat tak další k dobrovolnickým činům.

Jak nominovat kandidáty do Ceny Křesadlo?

Máte někoho na mysli, kdo by si tuto prestižní cenu zasloužil? Můžete ho nominoval do Ceny Křesadlo za rok 2023! Proces je snadný a otevřený až do 31. března 2024. Kandidáty můžete nominovat prostřednictvím odkazu na formulář Survio nebo pomocí QR kódu, který najdete na našich stránkách.

Zajímá nás každý příběh dobrovolnictví, ať už jde o péči o seniory, pomoc hendikepovaným nebo aktivitu v komunitě. Vaše nominace může být klíčem k ocenění a inspiraci pro ostatní.

Jsme rádi, že můžeme podporovat a zdůrazňovat výjimečné příběhy dobrovolníků. Připojte se k nám a dejme společně křídla těm, kteří dobrovolnictvím mění svět kolem sebe.

Více informací naleznete na webu spolku Alhelp z.s. - https://www.alhelp.cz/?page_id=1101