Vyhrajte volné vstupenky na veletrh FOR FISHING s Eroute!


Jste vášnivým rybářem, máte rádi outdoorová témata nebo se zajímáte o nejnovější pokroky v oblasti elektromobility? Pokud ano, máme pro vás vzrušující zprávu! Společnost Eroute, přední značka v oblasti elektrických nákladních tříkolek a invalidních vozíků pro seniory, s hrdostí oznamuje svou účast na nadcházejícím veletrhu FOR FISHING. Na oslavu spouštíme fantastický dárek, v němž můžete vyhrát jednu z 15 volných vstupenek na tuto očekávanou akci!

Jak se zúčastnit soutěže?

To nejlepší na tom všem? Účast v tomto dárku je velmi snadná a lze ji provést prostřednictvím našich sociálních sítí - Facebooku a Instagramu. Zde je návod, jak se můžete přihlásit:

Na Instagramu:

  1. Sledujte nás na Instagramu na adrese @eroutecz
  2. Líbí se vám soutežní příspěvek.
  3. Označte v komentářích dva přátele, kteří mají rádi rybaření nebo se zajímají o naše ekologické elektrické tříkolky a invalidní vozíky.

Na Facebooku:

  1. Líbí se vám naše stránka Eroute na Facebooku.
  2. Sdílejte příspěvek.
  3. Komentujte příspěvek, ve kterém nám napíšete, který výrobek značky Eroute byste chtěli na výstavě vidět.

Proč byste si neměli nechat ujít tuto příležitost

V rámci této akce představíme naše nejnovější elektrické nákladní tříkolky a speciálně navržené invalidní vozíky pro seniory. Je to skvělá příležitost, jak se na vlastní kůži přesvědčit o kvalitě a inovacích, které společnost Eroute přináší.

Označte si kalendáře

Nezapomeňte, že soutěž bude probíhat po omezenou dobu a vítěze vyhlásíme 09.02.2024. Nepropásněte tedy svou šanci stát se součástí této vzrušující akce. Sledujte nás na Instagramu a Facebooku, přihlaste se do soutěže a zůstaňte naladěni na vyhlášení vítězů.

Všem účastníkům přejeme hodně štěstí! Už se nemůžeme dočkat, až se uvidíme na veletrhu FOR FISHING! 🎉