Předváděcí akce pro Parent Project CZ


Eroute se s nadšením zúčastnili nedávné předváděcí akce Pomůcky pro kompenzaci, pro Parent Project CZ. Akce pro nás byla skvělou příležitostí navázat kontakt s členy komunity a byli jsme velmi vděční za možnost pomoci, jak jen to bylo možné.

Zvláště nás dojala milá slova, která nám Parent Project CZ zanechal ve svém hodnocení našeho týmu. To, že nás označili za "srdcaře", nás opravdu potěšilo! V Eroute se snažíme poskytovat našim zákazníkům co nejlepší služby a je vždy skvělé slyšet, že naše úsilí někdo oceňuje.

Samotná předváděcí akce měla velký úspěch, účastníci si produkty vyzkoušeli a prohlédli si je, aby se seznámili s nejnovějšími pokroky v oblasti kompenzačních pomůcek. Byli jsme nadšeni, že jsme mohli předvést některé z inovativních produktů, které ve společnosti Eroute nabízíme, a zodpovědět všechny dotazy účastníků týkající se našich služeb.

Co však tento den učinilo opravdu výjimečným, byla příležitost navázat kontakt s lidmi z této komunity. Ve společnosti Eroute věříme, že si každý zaslouží žít plnohodnotný a aktivní život bez ohledu na své fyzické schopnosti. Proto se snažíme poskytovat zákazníkům kompenzační pomůcky té nejvyšší kvality. Neustále hledáme nové způsoby, jak zlepšovat naše výrobky a služby, a jsme odhodláni pozitivně měnit životy našich zákazníků.

Proto bychom ještě jednou rádi poděkovali Parent Projektu CZ za pozvání k účasti na předváděcí akci kompenzačních pomůcek. Byl to neuvěřitelný zážitek a těšíme se na další spolupráci v budoucnu.