Odborné dodání a nastavení našim technikem


Ve společnosti Eroute chápeme, že mobilita je pro naše zákazníky životně důležitým aspektem. Proto nabízíme širokou škálu skútrů a elektrických invalidních vozíků, které splňují jedinečné potřeby každého jednotlivce. Naše výrobky jsou navrženy tak, aby našim zákazníkům poskytovaly nezávislost a svobodu, které potřebují k tomu, aby mohli žít svůj život naplno.

Profesionální dodání a nastavení: Zajištění správné montáže vašeho vozíku

Nejde však jen o prodej výrobků - nabízíme také včasné a profesionální dodání a nastavení výrobků. Náš tým techniků je vysoce kvalifikovaný a má zkušenosti s nastavováním a montáží skútrů a elektrických invalidních vozíků. Zajistí, aby bylo vaše zařízení správně sestaveno a abyste pochopili, jak jej bezpečně a efektivně ovládat. Provedou také veškeré potřebné úpravy, aby zajistili pohodlné a uživateli přizpůsobené používání.

Zajištění spokojenosti zákazníků pomocí školení a podpory 

Jednou z nejdůležitějších věcí pro nás je, aby naši zákazníci byli se svým nákupem naprosto spokojeni. Proto věnujeme čas tomu, abychom s vámi prošli všechny vlastnosti a funkce vašeho skútru nebo elektrického invalidního vozíku a zajistili, že budete plně rozumět tomu, jak jej bezpečně a s jistotou používat. Naši technici vám také důkladně předvedou, jak zařízení udržovat a pečovat o něj, včetně toho, jak nabíjet baterii, jak čistit a mazat pohyblivé části a jak řešit případné problémy. Tím zajistíte, že vaše zařízení zůstane v optimálním stavu co nejdéle.

Poznejte rozdíl s Eroute

Ve společnosti Eroute věříme, že poprodejní servis je stejně důležitý jako samotné výrobky. Proto máme specializovaný tým zákaznického servisu, který je vždy k dispozici, aby zodpověděl všechny vaše dotazy nebo obavy týkající se vašeho skútru nebo elektrického invalidního vozíku. Chceme se ujistit, že vaše zkušenosti s novým skútrem nebo elektrickým invalidním vozíkem budou co nejhladší a nejpříjemnější.

Zůstat v čele technologií a inovací

Neustále pracujeme na zlepšování našich výrobků a služeb, abychom vyhověli měnícím se potřebám našich zákazníků. Zkoumáme nové technologie a pokroky v oblasti mobility, abychom zákazníkům přinášeli ty nejpokročilejší a nejspolehlivější výrobky na trhu.

Pokud tedy potřebujete nový skútr nebo elektrický invalidní vozík, už nehledejte nic jiného. Naše odhodlání poskytovat ty nejlepší výrobky a služby nemá v oboru konkurenci. Zaručujeme vám, že budete s nákupem a službami, které obdržíte, naprosto spokojeni. Kontaktujte nás ještě dnes, abyste se dozvěděli více informací o našich produktech a domluvili si termín dodání a nastavení s jedním z našich kvalifikovaných techniků.